Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
industrijska rolovrata
Rolo vrata zauzimaju malo mesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na plafonu se time ne gubi vredna površina, tako da viljuškari sa visokim makazama mogu nesmetano funkcionisati.  
 
ALUMINIJUMSKA ROLOVRATA
Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.  
Aluminijumske lamele sa poliuretanom Aluminijumske profil lamele
 
Standardne boje lamela
Pored standardnih boja postoji i mogućnost narudžbine boja po RAL-u
ČELIČNA ROLOVRATA
 
Čelična profil lamela sa poliuretanom Standardne boje lamela
 
POGON I DODATNA OPREMA
Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.  
 
Više tehničkih informacija o našim proizvodima možete naći na sajtu
Prijatelji sajta :
       
Ukupan broj poseta: design by BEST