Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
o nama . . .

Bavimo se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom garažnih segmentnih vrata svih dimenzija. Godine iskustva i kvalitet proizvoda učinili su nas liderom u regionu u proizvodnji, prodaji i ugradnji segmentnih vrata za hale, garaže, magacine, hangare, itd...

Kompanija "ALUROLL" D.O.O. iz Batočine, osnovana je 1978. godine kao radionica za proizvodnju roletni. Vremenom se proizvodni program širio, tako da sada u svojoj ponudi "ALUROLL" ima industrijska i garažna segmentna vrata, rolovrata, komarnike, kao i repromaterijale za navedeni program renomiranih svetskih proizvođača (VIOMAL, ALUMIL, ALUPLEX, ROLKA,ALUIT, BIOROL, NOVA FERR, TECSEDO I DOORHAN). Potrebno je istaći i program motora i elektronike za automatizaciju roletni, vrata i kapija (krilnih i kliznih, rampi, parking barijera, italijanskih proizvođača NICE, ASA, RISE, BENINCA.

Magacini veleprodaje repromaterijala prostiru se na površini od preko 8000 m2, i predstavljaju najveći lager proizvodnog programa tog tipa u Srbiji sa više od 1200 kupaca. Gotove proizvode "ALUROLL"-a distribuira više od 500 firmi širom Srbije. Veliki izbor boja, modela i konstrukcijskih rešenja omogućava ispunjenje i najspecifičnijih zahteva kupaca.

Program roletni koje nudi "ALUROLL" sadrži više tipova kutija, kako za spoljnu, tako i za unutrašnju montažu na novoj i staroj gradnji. Pored sirovih lamela koje je moguće plastificirati u boji po želji, na lageru je uvek raspoloživo preko trideset standardnih boja, kao i lamela u drvo boji (mahagoni, orah, hrast, bor...).

Rolovrata se izrađuju od čeličnih ili aluminijumskih lamela punjenih poliuretanom, sa otvorima za ventilaciju, u različitim bojama i mogućnošću zaključavanja.

Segmentna vrata izrađuju se u bojama i dimenzijama po narudžbini, gde je na lageru raspoloživo više nijansi. Paneli za segmentna vrata mogu da budu sa različitim motivima (linija, kocka, ravan, panorama), za industrijsku i rezidentalnu upotrebu.

Pored segmentnih i rolo vrata "ALUROLL" u svojoj ponudi ima i brza vrata, industrijska klizna i krilna vrata sirokog spektra upotrebe u teskoj i lakoj industriji max dimenzija do čak 40.0 x 15.0m Nastavljajući trend razvoja i osvajanja tržišta kvalitetom svojih proizvoda, kao i korektnim odnosima sa svojim poslovnim partnerima, "ALUROLL" je danas kompanija koja se prostire na preko 22000 m2, sa novim izložbenim salonima, proizvodnim halama, magacinskim prostorom i halama za plastifikaciju koje su opremljene najmodernijim mašinama i komorama.

U cilju pruzanja boljeg servisa i usluge na Beogradskom tržištu otvoren je novi izložbeno- prodajni objekat na 1500m2. U realizaciji je proširenje proizvodnih kapaciteta u Batočini za još 3000m2, kako bi se odgovorilo na zahteve koji stižu iz zemalja EU.

Uspostavili smo sistem menadžmenta kvaliteta shodno standardu ISO 9001:2008, kao i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001:2007. Kompanija "ALUROLL" ugrađuje samo ono što provereno zadovoljava standarde EU i garantuje dugotrajnost i pouzdanost ugrađenih elemenata.

Posebna pažnja se posvećuje osposobljavanju zaposlenih. U prilog tome govori stalna edukacija i treninzi koje izvode partneri iz EU. Tim obučenih stručnjaka spreman je da realizuje najzahtevnije projekte poštujući predviđene rokove.

 

 

Više tehničkih informacija o našim proizvodima možete naći na sajtu
Prijatelji sajta :
       
Ukupan broj poseta: design by BEST